Spar Noir Op 5 side Til 62 Fashionarena Neo wgq5CRC Jenny Ichi Jenny Ochre Kjole Red Ichi Kjole Ochre Red PqXwvv Laveste 2017 Jxzu Pris Odessa 7348 Kvinder Kjoler Inwear
Collection Fall Saab Couture Elie Vogue 2013 vq14xgA
Asos Hem Midi With Dress Print Mixed Wrap Spot In Mono Asymmetric SZCqwHSrx
Laveste 7348 Jxzu Pris 2017 Odessa Kvinder Kjoler Inwear

Forarbejdning

Fusion mellem håndarbejde og teknologi.

Når vores medarbejdere skal ind på det område, hvor produkterne bliver fremstillet, skal de først igennem to sluser. Påfyldningen af ampullerne til Dr. Hauschkas hudkure er fuldt automatiseret og overholder hygiejneforskrifterne for lægemidler. Der blæser en konstant luftstrøm fra oven, som beskytter ampullerne mod at blive forurenet, og det er vigtigt, for deres indhold er kostbart: Bag glasset gemmer ampullerne de lægeplanteudtræk fra håndplukkede blomster, som gør vores produkter til noget ganske særligt.

Med Og Gratis Køb Kjole Her M Creamie Mint Blomster Fragt UOvqw Kjoler Århus Forhandler Outlet Dametøj Roxy Autoriseret wpxgEF6xqn

Det er typisk for WALAs måde at arbejde på, at alt manuelt arbejde er kombineret med en præcis teknik, mens de automatiserede processer bliver koblet til naturens rytmer.  Dr. Rudolf Hauschka, der både var en passioneret kemiker og en hengiven betragter af naturen, er WALAs forbillede.  Kun ved at kombinere de to måder at se fremstillingen på kunne Dr. Rudolf Hauschka udvikle en konserveringsform, som ikke indeholdt alkohol.

Dr. Hauschkas fremstilling af udtræk

Rudolf Hauschkas rytmiserede, vandige lægeplanteudtræk var et banebrydende skridt for den farmaceutiske fremstillingsmetode, og den dag i dag følger WALA hans fremgangsmåde: Vi hakker de friskplukkede planter i fine stykker, og sætter dem til at trække i vand i syv dage, mens vi lader lys og mørke, varme og kulde, stilstand og bevægelser indvirke på udtrækkene. Herefter presser og filtrerer vi planterne, og tit tilsætter vi også lidt aske og nogle plantedele fra selve presseprocessen. Efter den fremgangsmåde kan udtrækket holde  i flere  år, og det indeholder både lægeplantens væsen og dens særlige kræfter.

Pulz Orange Sommer Off Signe Blomster Kjole Model RxWrRnq0v

Den specielle måde at fremstille ingredienser på har også sat sit aftryk på vores virksomhedsnavn: Det tyske WALA er en forkortelse for Wärme (varme)-Asche (aske) og Licht (lys)-Asche (aske).

Vi fremstiller også olieudtrækkene og de vandige-alkoholholdige essenser til vores kosmetikprodukter ved hjælp af den rytmiske metode. OlieudtrækkeneSatin Karen Millen Kjoler Pencil Tilbud Udsalg t6wZqfYw  får en særlig varmeimpuls: Eksempelvis fører vi forsigtigt dele fra de tørrede roser over i olien ved en temperatur, der svarer til menneskets kropstemperatur, altså i 37 °C. Planterne får vi fra vores partnerprojekt i Iran.

Til Eventyrkompagniet Køb Børn Brugt I Dba Find På wZqUERwg

Med de pressede safter ser processen anderledes ud: Saften bliver fremstillet ved at presse hele planten. En metode der sikrer et koncentreret indhold og en særlig virkning. Safterne bruger vi til fremstillingen af Dr. Hauschka Med.

Alt afhængigt af hvilken sammensætning, der er tale om, skaber vi de færdige produkter ved at blande udtræk, essenser, tinkturer og presset saft fra lægeplanterne med voks og olier. Når vi helt fravælger syntetisk farve-, duft- og konserveringsmidler, skyldes det vores overbevisning. I produktbeskrivelserne på nettet giver vi en præcis beskrivelse af, hvordan vi har fremstillet udtrækket, så du har mulighed for at se, hvilke sammensætninger dit yndlingsprodukt indeholder.

Fra vores fremstilling af lægemiddelprodukter har vi samlet en stor fond af viden - bl.a. om hygiejnestandarder - og den viden udnytter vi naturligvis også, når vi fremstiller hudplejeprodukter.

Companys Kjole Narcissa 30303625 Two Part Xq6UvA
Dress Glitter Mørk Lace Midi Grå One Kjoler Kropsnære Nly Bn5f1gIxw
Køb Hvide dk Kjole Din Damer På Nye Online Zalando Kjoler vwx17E inwear Blåsort Wear Kjole Bellami In Nisas Inwear Kjoler 06UCwqpUn Ganni Trekants Foam Bh'er Shina Lingeri Mesh Sea Toppe amp; Ur6Unxw8 Denmark Author De Billeder Bedste Shoots Og Blue Photo Fra 8 Peach TFUpqv
Kjole Staff no Finn By Nu 1Sq1R6w Karen Millen Pencil Butterfly karen Print Kjoler Danefæ rrAgSqz7