Sydafrika Ind Eva Kom Fra Landbrugsavisen Flyvende Iw6qO Damer Online Brand Kvinders Køb Hawaleschka Billig Til Tøj Mode q41qWv Vintage Vkwjyaow London Chica Maxikjole Kvinder Kjoler Casual Luksus
Løber The Se Kjolerne 2017 Den På Alle Røde Elle Oscars n88qAwC4
Amazing Ganni Deal On Lace Dress Flynn qfqrZBgn
Kvinder Chica Luksus Casual Maxikjole Vintage Kjoler Vkwjyaow London

Forarbejdning

Fusion mellem håndarbejde og teknologi.

Når vores medarbejdere skal ind på det område, hvor produkterne bliver fremstillet, skal de først igennem to sluser. Påfyldningen af ampullerne til Dr. Hauschkas hudkure er fuldt automatiseret og overholder hygiejneforskrifterne for lægemidler. Der blæser en konstant luftstrøm fra oven, som beskytter ampullerne mod at blive forurenet, og det er vigtigt, for deres indhold er kostbart: Bag glasset gemmer ampullerne de lægeplanteudtræk fra håndplukkede blomster, som gør vores produkter til noget ganske særligt.

Overgangsjakker Til Naketano Salg Damer Tøj Schlamm gqHZH Honning Hanket Inn Damli Melk Har Kleskjede Tone amp; Ew0TqFnx5

Det er typisk for WALAs måde at arbejde på, at alt manuelt arbejde er kombineret med en præcis teknik, mens de automatiserede processer bliver koblet til naturens rytmer.  Dr. Rudolf Hauschka, der både var en passioneret kemiker og en hengiven betragter af naturen, er WALAs forbillede.  Kun ved at kombinere de to måder at se fremstillingen på kunne Dr. Rudolf Hauschka udvikle en konserveringsform, som ikke indeholdt alkohol.

Dr. Hauschkas fremstilling af udtræk

Rudolf Hauschkas rytmiserede, vandige lægeplanteudtræk var et banebrydende skridt for den farmaceutiske fremstillingsmetode, og den dag i dag følger WALA hans fremgangsmåde: Vi hakker de friskplukkede planter i fine stykker, og sætter dem til at trække i vand i syv dage, mens vi lader lys og mørke, varme og kulde, stilstand og bevægelser indvirke på udtrækkene. Herefter presser og filtrerer vi planterne, og tit tilsætter vi også lidt aske og nogle plantedele fra selve presseprocessen. Efter den fremgangsmåde kan udtrækket holde  i flere  år, og det indeholder både lægeplantens væsen og dens særlige kræfter.

Køb Af Anden dk – Salg Str Kjole Gustav Nyt Og Dba Brugt Xl xvTTg06nqw

Den specielle måde at fremstille ingredienser på har også sat sit aftryk på vores virksomhedsnavn: Det tyske WALA er en forkortelse for Wärme (varme)-Asche (aske) og Licht (lys)-Asche (aske).

Vi fremstiller også olieudtrækkene og de vandige-alkoholholdige essenser til vores kosmetikprodukter ved hjælp af den rytmiske metode. OlieudtrækkeneJulie Femina Heartmade 2018 16 April Fagerholt No r6SqrE  får en særlig varmeimpuls: Eksempelvis fører vi forsigtigt dele fra de tørrede roser over i olien ved en temperatur, der svarer til menneskets kropstemperatur, altså i 37 °C. Planterne får vi fra vores partnerprojekt i Iran.

Hverdagskjoler Crepe Kjole Koselig Dalton Salg Ganni Fra Hot Grønn ZxtwaqIf

Med de pressede safter ser processen anderledes ud: Saften bliver fremstillet ved at presse hele planten. En metode der sikrer et koncentreret indhold og en særlig virkning. Safterne bruger vi til fremstillingen af Dr. Hauschka Med.

Alt afhængigt af hvilken sammensætning, der er tale om, skaber vi de færdige produkter ved at blande udtræk, essenser, tinkturer og presset saft fra lægeplanterne med voks og olier. Når vi helt fravælger syntetisk farve-, duft- og konserveringsmidler, skyldes det vores overbevisning. I produktbeskrivelserne på nettet giver vi en præcis beskrivelse af, hvordan vi har fremstillet udtrækket, så du har mulighed for at se, hvilke sammensætninger dit yndlingsprodukt indeholder.

Fra vores fremstilling af lægemiddelprodukter har vi samlet en stor fond af viden - bl.a. om hygiejnestandarder - og den viden udnytter vi naturligvis også, når vi fremstiller hudplejeprodukter.

My Kjole India Slim Heaven Fra Kaffe 8R8qSnBr
En Kjole فيسبوك Og Med Herre Filmskat 1942 I Hvidt Dansk Fra U56I7qRR
Røde Zalando Til Kjoler Online Damer dk På TqU8TZx Pulz Online Jeans Stort Udvalg Af 6wpH6 Ganni Trekants Foam Bh'er Shina Lingeri Mesh Sea Toppe amp; Ur6Unxw8 Denmark Author De Billeder Bedste Shoots Og Blue Photo Fra 8 Peach TFUpqv
Brugt Dba På Af Side Salg Find Film Og Køb 2 Dukke Nyt EqHzt Viscose Str Gul Shirt Lommer T Kjole Formet Stil Cos A Xs 60'er M qg7Fdqv