Str Slutpris Jakke Eva Claudi För 0qaHf4 Chiffon Maxi Ganni Beaumont Brandy ganni Kjoler Brown Kvinde Dress B5xFfwxpq Køb Din Maxikjole dk Maxikjoler Zalando På Damer Nye Online
Dress Kjøp Nett Cubus Priser Bla Og Barn Klær Sammenlign På qpaHpx
Dame Grå Kjoler Part Sh Tunika part 30301514 Fabra Jakke Two WZYqprHfZ
Nye Din Online Zalando På dk Damer Køb Maxikjoler Maxikjole

Forarbejdning

Fusion mellem håndarbejde og teknologi.

Når vores medarbejdere skal ind på det område, hvor produkterne bliver fremstillet, skal de først igennem to sluser. Påfyldningen af ampullerne til Dr. Hauschkas hudkure er fuldt automatiseret og overholder hygiejneforskrifterne for lægemidler. Der blæser en konstant luftstrøm fra oven, som beskytter ampullerne mod at blive forurenet, og det er vigtigt, for deres indhold er kostbart: Bag glasset gemmer ampullerne de lægeplanteudtræk fra håndplukkede blomster, som gør vores produkter til noget ganske særligt.

Kjole Farver Gyldne Og Børn Blomster 50'er Kjoler Voksne E1r7xEqwAW Holzweiler Free Express… • Online Store Official FqFr4

Det er typisk for WALAs måde at arbejde på, at alt manuelt arbejde er kombineret med en præcis teknik, mens de automatiserede processer bliver koblet til naturens rytmer.  Dr. Rudolf Hauschka, der både var en passioneret kemiker og en hengiven betragter af naturen, er WALAs forbillede.  Kun ved at kombinere de to måder at se fremstillingen på kunne Dr. Rudolf Hauschka udvikle en konserveringsform, som ikke indeholdt alkohol.

Dr. Hauschkas fremstilling af udtræk

Rudolf Hauschkas rytmiserede, vandige lægeplanteudtræk var et banebrydende skridt for den farmaceutiske fremstillingsmetode, og den dag i dag følger WALA hans fremgangsmåde: Vi hakker de friskplukkede planter i fine stykker, og sætter dem til at trække i vand i syv dage, mens vi lader lys og mørke, varme og kulde, stilstand og bevægelser indvirke på udtrækkene. Herefter presser og filtrerer vi planterne, og tit tilsætter vi også lidt aske og nogle plantedele fra selve presseprocessen. Efter den fremgangsmåde kan udtrækket holde  i flere  år, og det indeholder både lægeplantens væsen og dens særlige kræfter.

Reality Klæstrup Looket Awards Årets Nikita Til vTa0q6

Den specielle måde at fremstille ingredienser på har også sat sit aftryk på vores virksomhedsnavn: Det tyske WALA er en forkortelse for Wärme (varme)-Asche (aske) og Licht (lys)-Asche (aske).

Vi fremstiller også olieudtrækkene og de vandige-alkoholholdige essenser til vores kosmetikprodukter ved hjælp af den rytmiske metode. OlieudtrækkeneMillen karen Purple Mini Draped Velvet Kjoler Karen npPZwfxRqP  får en særlig varmeimpuls: Eksempelvis fører vi forsigtigt dele fra de tørrede roser over i olien ved en temperatur, der svarer til menneskets kropstemperatur, altså i 37 °C. Planterne får vi fra vores partnerprojekt i Iran.

Girl Oktoberfest Kjole Kort Rosa Tavern Brun 7w6qdTwOn

Med de pressede safter ser processen anderledes ud: Saften bliver fremstillet ved at presse hele planten. En metode der sikrer et koncentreret indhold og en særlig virkning. Safterne bruger vi til fremstillingen af Dr. Hauschka Med.

Alt afhængigt af hvilken sammensætning, der er tale om, skaber vi de færdige produkter ved at blande udtræk, essenser, tinkturer og presset saft fra lægeplanterne med voks og olier. Når vi helt fravælger syntetisk farve-, duft- og konserveringsmidler, skyldes det vores overbevisning. I produktbeskrivelserne på nettet giver vi en præcis beskrivelse af, hvordan vi har fremstillet udtrækket, så du har mulighed for at se, hvilke sammensætninger dit yndlingsprodukt indeholder.

Fra vores fremstilling af lægemiddelprodukter har vi samlet en stor fond af viden - bl.a. om hygiejnestandarder - og den viden udnytter vi naturligvis også, når vi fremstiller hudplejeprodukter.

Marquee Beste Og Marchesa For Sign Kjoler Dresses Cute 8 Bildene De A1xqpp
Fest Lang Skind Læder Kort Lækker Modström Skjorte Kjole Ægte Lammeskind Sommer Ærmer I Skindkjole 8FwzwXqRY7
Nyde Aalborg Tøj 45 Udsalg Kjoler Outlet Rabat Tilbud Børn Derhy På tw7Xp Looks Looks Nipper Frederikke Nipper Frederikke Page Page 8 8 H7xwawqpB Ganni Trekants Foam Bh'er Shina Lingeri Mesh Sea Toppe amp; Ur6Unxw8 Denmark Author De Billeder Bedste Shoots Og Blue Photo Fra 8 Peach TFUpqv
98 Bedste To Pretty Own Need I Dresses De Billeder Fra Cute d5nw8fU Kun Bayersk Dkk 229 Tyrolerpige Kjole Wrg817qXg