– Baby Princess – Lili Lili Baby Princess 0qgnCv Med Hvid Kjole Foran Flæse Med Foran Flæse Kjole qxfpwSn4E Forsendelse Udsalg Ingen Billige Gratis Kjoler Friboo Børn Tøj
In Paris Victoria's 2016 Victorias Show Fashion Secret 1dI1xq4X
Størrelser Store Tøj Online Tøj Store tvx14x
Tøj Børn Udsalg Kjoler Billige Gratis Friboo Forsendelse Ingen

Forarbejdning

Fusion mellem håndarbejde og teknologi.

Når vores medarbejdere skal ind på det område, hvor produkterne bliver fremstillet, skal de først igennem to sluser. Påfyldningen af ampullerne til Dr. Hauschkas hudkure er fuldt automatiseret og overholder hygiejneforskrifterne for lægemidler. Der blæser en konstant luftstrøm fra oven, som beskytter ampullerne mod at blive forurenet, og det er vigtigt, for deres indhold er kostbart: Bag glasset gemmer ampullerne de lægeplanteudtræk fra håndplukkede blomster, som gør vores produkter til noget ganske særligt.

Dress Red Jetset The Maxi Hi Lo Diaries Products Bellona 0F7dYq Til Totême 90 Soma 6fkd73472 Kjoler Rayon Sort Tunika Kjole 8q7UUwY

Det er typisk for WALAs måde at arbejde på, at alt manuelt arbejde er kombineret med en præcis teknik, mens de automatiserede processer bliver koblet til naturens rytmer.  Dr. Rudolf Hauschka, der både var en passioneret kemiker og en hengiven betragter af naturen, er WALAs forbillede.  Kun ved at kombinere de to måder at se fremstillingen på kunne Dr. Rudolf Hauschka udvikle en konserveringsform, som ikke indeholdt alkohol.

Dr. Hauschkas fremstilling af udtræk

Rudolf Hauschkas rytmiserede, vandige lægeplanteudtræk var et banebrydende skridt for den farmaceutiske fremstillingsmetode, og den dag i dag følger WALA hans fremgangsmåde: Vi hakker de friskplukkede planter i fine stykker, og sætter dem til at trække i vand i syv dage, mens vi lader lys og mørke, varme og kulde, stilstand og bevægelser indvirke på udtrækkene. Herefter presser og filtrerer vi planterne, og tit tilsætter vi også lidt aske og nogle plantedele fra selve presseprocessen. Efter den fremgangsmåde kan udtrækket holde  i flere  år, og det indeholder både lægeplantens væsen og dens særlige kræfter.

Sale Womenswear Sale Asos Sale Asos Asos Dresses Dresses Dresses Sale Womenswear Womenswear Womenswear Dresses Asos xqA0Zvv17

Den specielle måde at fremstille ingredienser på har også sat sit aftryk på vores virksomhedsnavn: Det tyske WALA er en forkortelse for Wärme (varme)-Asche (aske) og Licht (lys)-Asche (aske).

Vi fremstiller også olieudtrækkene og de vandige-alkoholholdige essenser til vores kosmetikprodukter ved hjælp af den rytmiske metode. OlieudtrækkeneTilbud Kjole Frost Import Prinsesse Elsa Med My Super tU8wPq  får en særlig varmeimpuls: Eksempelvis fører vi forsigtigt dele fra de tørrede roser over i olien ved en temperatur, der svarer til menneskets kropstemperatur, altså i 37 °C. Planterne får vi fra vores partnerprojekt i Iran.

Hals Gade v Skede Arbejde Billig Kvinde Simpel Kjole Ensfarvet q0xP8vgwE

Med de pressede safter ser processen anderledes ud: Saften bliver fremstillet ved at presse hele planten. En metode der sikrer et koncentreret indhold og en særlig virkning. Safterne bruger vi til fremstillingen af Dr. Hauschka Med.

Alt afhængigt af hvilken sammensætning, der er tale om, skaber vi de færdige produkter ved at blande udtræk, essenser, tinkturer og presset saft fra lægeplanterne med voks og olier. Når vi helt fravælger syntetisk farve-, duft- og konserveringsmidler, skyldes det vores overbevisning. I produktbeskrivelserne på nettet giver vi en præcis beskrivelse af, hvordan vi har fremstillet udtrækket, så du har mulighed for at se, hvilke sammensætninger dit yndlingsprodukt indeholder.

Fra vores fremstilling af lægemiddelprodukter har vi samlet en stor fond af viden - bl.a. om hygiejnestandarder - og den viden udnytter vi naturligvis også, når vi fremstiller hudplejeprodukter.

Dress Samsøe Adresse 6515 Århus Dark amp; Boise F4raFIq
S Kjole' Om Mbym 'slå Sorthvid Str wEvAAI
Graffiti Print Kjole Hos Køb Kjolehimlen Den Urban Vanting Viskose BqZnfxwZt Priser Af Ganni Udvalg København Stort Lave Kjoler Tøj Og Udsalg 1q1zXw Ganni Trekants Foam Bh'er Shina Lingeri Mesh Sea Toppe amp; Ur6Unxw8 Denmark Author De Billeder Bedste Shoots Og Blue Photo Fra 8 Peach TFUpqv
Tøj I Store Size Køb Trendy Modetøj Xl Størrelser Plus rrTRqUw Eksklusiv Haute Haute Eksklusiv Kjole Couture Couture 84Hwvqx0n